2022-es húsvéti köröm ötletek

2022-es húsvéti köröm ötletek

  A körmös világ egyik bája, hogy évszakhoz és ünnephez igazodva folyamatosan megújul és felfrissül. Míg az ősznek a narancssárga és a barna árnyalatok adják meg a hangulatát, addig karácsonykor a piros, ezüst és az arany kerül előtérbe. Ezt követi a szilveszteri csillogás, a Valentin-napi szenvedélyes vörös, majd megérkezünk a húsvéti irányzatokhoz.

De milyen stílusjegyeket takar pontosan az árpilisi ünnep? Ebben a cikkben összeszedtük a 2022-es év húsvéti köröm trendjeit, hogy neked már csak megvalósítani kelljen őket. 

2022-es húsvéti köröm ötletek

1. A fürjtojás körömminta

Az egyik legnépszerűbb és legegyszerűbb tavaszi körmös trend a shimmer topokkal készített fürjtojás minta. Megnevezését onnan kapta, hogy a fedőlakk használatát követően a műkörömön a fürjtojáshoz hasonló apró, fekete pöttyös mintázat jelenik meg.

A shimmer topok alkalmazával csak néhány mozdulat elérni ezt a végeredményt. A termék használható önmagában vagy bármilyen színre fixálás nélkül.

Fürjtojás minta

Alkotó: Balló Bea

Füjtojás minta

Alkotó: Balló Bea

2. Virágok minden mennyiségben

Idén tavasszal is hódítanak a virágos köröm minták. Az egyszerű alkotásoktól a bonyolult megvalósításokig, minden formában trendi és divatos az élénk vagy fehér szirmok megjelenítése a műkörmön.

Virágos műköröm

Alkotó: Balló Bea

Virágos műköröm

Alkotó: Balló Bea

Virágos körömminta

Alkotó: Balló Bea

3. Pasztell színek

Tavasszal, főleg húsvét környékén a pasztell árnyalatok uralkodnak a divat minden területén, így a műkörmös világban is. A megnyugtató, könnyű és harmóniát árasztó színek leggyakoribb tónusai a zöld, kék, rózsaszín és a levendula.

Fürjtojás körömminta

Alkotó: Balló Bea

4. Húsvéti körömmatricák

Amennyiben pasztell színes körmeidet szeretnéd gyorsan és egyszerűen feldobni, válaszd a húsvéti körömmatricákat

Húsvéti körömmatrica

5. Festett körömminták

A csodás körömmintáknak a matricákon túl van egy másik megoldása is, a festés. Kellő kézügyességgel és kitartással a legegyedibb húsvéti motívumokat festheted meg. Áprilisban népszerűek az állatos minták, mint a nyuszi, őzike vagy a csibe.

Nyuszi körömminta

Alkotó: Balló Bea

Nyuszi körömminta

Alkotó: Balló Bea

Elkészítésének lépéseit egy korábbi élő videónkban osztottuk meg.

Őzike körömminta

Alkotó: Balló Bea

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
Az oldal tetejére