2024-es körömtrendek

2024 már most egy rendkívül változatos esztendőnek ígérkezik, ami a körömdivat terén sem lesz kivétel. A múlt évet még éppen búcsúztatjuk, de a körömstílusok új kavalkádja már készülődik a nagy színpadra.

Az idei évben a természetesség kerül előtérbe, mint egyfajta stílusos visszatérés a gyökeres egyszerűséghez. Azonban, hogy ne essünk túlzottan bele a minimalizmus csapdájába, a 2024-es körömtrendek mégis tartogatnak néhány meglepetést azoknak, akik a merész és feltűnő körmök szerelmesei. Úgyhogy csatolja be mindenki a biztonsági öveteket, mert egy parádés körömralira készülünk, ahol az örök klasszikusok és a legvadabb trendek is együtt száguldanak majd!

2024-es körömtrendek

Peach Fuzz - 2024 színe

Ez a meleg, lágy pasztellszínű szépség nemcsak a körömdivatot, de az egész szépségipart is meghódítja idén. Meleg, élettel teli árnyalat, ami egyszerűséget és modern hangulatot sugároz. Ideális mindennapi és különleges alkalmakra is. Könnyedén kombinálható más színekkel, hiszen a pasztellel romantikus, élénkkel pedig merész hatást érhetünk el. A glitter vagy díszítő elemek tovább fokozzák az egyediségét.

NiiZA barack színű gél lakkjai ITT.

Peach Fuzz az év színe

Alkotó: Balló Bea Nails Design and Education

Old-money stílus és balletcore - Egyszerű, letisztult és minimalista

A körmöknél is beköszöntöttek az öltözködési stílusok letisztult vonalai, azaz 2024-ben két különleges irányvonal kezdi meg hódítását a körmös világban: az old-money stílus és a balletcore.

A 2023-ban feltört old-money stílus most már a körmök területét is uralja, és a divat többi színterén is tovább folytatja diadalmenetét. Magával ragad mindenkit egy olyan elegáns útra, ahol a nude színek és a tökéletes manikűrök alkotják az ideális harmóniát. Ez a kifinomult körömtrend nem csupán divatos, hanem egyenesen időtlen eleganciát sugall. Az old-money stílus a divat és a szépség terén új dimenziókat nyit meg, és egyértelműen a rövid körmök kedvelőinek kedvez.

NiiZA fehér árnyalatok ITT.

Old money és Balletcore stílus Old money és Balletcore stílus

Alkotó: Balló Bea Nails Design and Education

A balletcore stílus szintén 2023 őszében lépett hódító útjára, azonban 2024-ben fáradhatatlanul marad a körömdivat élvonalában. A finom és krémes rózsaszínek, a matt nude-ok és a tejes fehérek az év körmös trendjévé válnak, különösen a rövid, elegáns formákon. 

NiiZA rózsaszín árnyalati ITT.

Old money és Balletcore stílus Old money és Balletcore stílus

Alkotó: Balló Bea Nails Design and Education és Nagy Jenifer kézápoló és műkörömépítő 

Piros köröm - Az örök klasszikus

A piros köröm mindig is a divat örök klasszikusai közé tartozott, és 2024-ben ismételten a körömtrendek élére kerül. Az év sztárja kétségkívül a mély cseresznye árnyalat és a merlotvörös lesz, amelyek egy gazdag bordós színt képviselnek. Ideális választás mind a kettő árnyalat azoknak, akik inkább a sötétebb tónusok felé húznak.

NiiZA piros színei ITT.

Piros köröm Piros köröm Piros köröm

Alkotó: Balló Bea Nails Design and Education

3D körmök - Erre fel vagyunk készülve?

Már néhány éve a 3D körmök velünk vannak, azonban idén teljesen magukra fognak találni a körömdivat színpadán. Ezen különleges manikűrrel nemcsak izgalmas csavart vihetünk a körömdíszítésünkbe, hanem remekül kombinálhatjuk más trendekkel is, mint például a krómozással.

A trend évekkel ezelőtt Koreában és Japánban indult, most pedig magabiztosan terjeszkedik a világ többi része felé is. A 3D körmök változatos formákban jelenhetnek meg, legyen az örvénylő minták, buborékok, vagy éppen magasan kiemelkedő ívek és vízcseppek.

NiiZA 3D color gel termékek ITT.

3D köröm

Alkotó: Nagy Jenifer kézápoló és műkörömépítő 

Krómporok - A fémes csillogás tavaly is hódított, és most sem tűnik el a divat élbolyából!

A krómpor, ami 2023-ban hatalmas népszerűségnek örvendett, 2024-ben is tovább kísért. Ez az év semmiképpen nem engedi el a krómpor varázsát. Nude színnel ötvözve rendkívül letisztult és elegáns hatást érhetünk el, míg az intenzívebb árnyalatokkal merész, figyelemfelkeltő manikűrt varázsolhatunk maguknak.

A hagyományos króm manikűr mellett pedig megérkeznek az extrább változatok, amelyek csillagokkal, strasszokkal, vagy más izgalmas díszítő elemekkel vannak feldobva. Ezek az újabb kiegészítők különleges és egyedi stílust kölcsönöznek a körömdíszítésnek. A 2024-es fesztiválszezon pedig kiváló alkalom lesz arra, hogy kipróbáljuk ezeket a merész és csillogó körömtrendeket. 

Krómpor? ITT!

Krómpor

Alkotó: nailsby_hvivi

Kövek kavalkádja - Visszafogott csillogás

Az idei év egyértelműen a ragyogás jegyében telik. A krómporok mellett a kövek használata is előtérbe kerül, és bátran kijelenthetjük, hogy 2024 a kövek kavalkádjának éve lesz a körömdivatban. Legyen az az egész köröm, vagy inkább csak néhány kiválasztott rész, a kövek mindenhova tökéletes választásnak ígérkeznek. Még egy apró kövecske is képes egyedi, különleges végeredményt teremteni.

Idén főleg a nem teljes körmöt kitöltő kristályok dominálnak majd. Ez a fajta díszítés elegáns hangulatot áraszt, ami jellemző lesz 2024-ben a divat minden területén.

Strasszkövek ITT találhatóak.

Strasszköves

Alkotó: Balló Bea Nails Design and Education

Barna bámulat - Édes árnyalat a körömvilágban

Ebben az évben - mint már fentebb írtuk - a minimalista megjelenés kerül a fókuszba. Számíthatunk a semleges árnyalatok változatosságára, beleértve a homokos bézs, a világos rózsaszín és a mélybarna tónusokat is, amelyeket a tiktokerek már „chocolate milk nails” névre kereszteltek el. A barna árnyalatok nem csak a őszi-téli szezon csillagai lesznek, hanem 2024-ben egész évben hűséges társaink maradnak.  A krémes megjelenés érdekében mindenképpen csillogás nélküli árnyalatot válasszunk.

NiiZA barna színű gél lakkjai ITT.

Chocolate milk nails

Forrás: Pinterest

Az idei év a körömtrendek gazdag és változatos világát hozza el, ahol mindenki megtalálhatja saját stílusát. Legyen az egyszerű és természetes vagy éppen extravagáns és figyelemfelkeltő, a kulcs a kreativitás és az egyediség. Hozzuk ki a legtöbbet a körmeinkből és merjünk kísérletezni!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
Az oldal tetejére