Egyéb

Rendezés:

A gellakk-nál többet nem jelent problémát a gél lakk leoldása

Manikűrösként szeretnéd a legjobb felszerelést biztosítani klienseid számára? Esetleg most készülsz megnyitni saját körmös szalonod, de a legalapvetőbb felszerelések még hiányoznak ahhoz, hogy problémamentes legyen például a gél lakk leoldása? Webshopunk azonnali megoldást kínál sürgető problémádra, méghozzá meglepően alacsony árakkal. Óriási választékkal rendelkezünk egyedülálló minőségű manikűr és pedikűr felszerelésekből. Elég pár kattintás, és már számodra is elérhető közelségbe kerülhetnek a szükséges géllaktartó állványok, tégelygyűrű tartók és liquid tartó üvegcsék. Webáruházunkban akkor is kitűnő helyen jársz, ha csiszolófejeket keresel a manikűröd tökéletes előkészítéséhez.

A NiiZA Gyémánt csiszolófej például nem csak kézbeillő, de még dekoratív eszköze is lehet az új üzleted beindításának. Olcsó árakat biztosítunk mindazok számára, akik minőségi felszerelésre, megbízható körömápoló termékekre van azonnali szükségük. Ha valami igazán különlegessel szeretnél kitűnni a többi pedikűr és manikűr szalon közül, ajánljuk a tigrisszem mágnest, szintén megvásárolható tiger gél lakkokhoz.

A gél lakk leoldása pedig webshopunkban található, megbízható oldószereinkkel nem lehet probléma. A 100ml-es kiszerelésben kapható NiiZa Remover használata például rendkívül egyszerű: tedd az oldószert a leoldó fólia vatta részére, majd tekerd a körömre. Elég hozzá 10 perc és a lakkréteg fellazul, majd könnyen eltávolítható egy fém bőrfeltoló pálca segítségével. Ilyen termékkel a gél lakk leoldása többet nem lesz probléma!

Az oldal tetejére