Gél lakk step by step

 

Gél lakk step by step

1 lépés: A körömlemez előkészítése, bufferolása, majd tisztítás, por- és zsírtalanítás előkészítő folyadékkal pl. nail prep. Majd vigyünk fel egy réteg primert és várjuk meg amíg megszárad. Ez elősegíti a jobb tapadást.

Fontos, hogy a körömlemez teljesen tiszta, por- és zsírmentes legyen!

2. lépés: Egy vékony réteg alapozó lakk vagy leoldható alapozó zselé felvitele. A gél lakk tartóssága szempontjából legfontosabb a megfelelő alapozás. Alapozóként pl a tégelyes leoldható BASE zselét vagy az Oulac base gélt ajánljuk.

A körömszélt megfelelően zárjuk le, a körömvégeket is kenjük be alapozóval! Az anyag a bőrrel ne érintkezzen, mert a hibás felvitel felválást eredményezhet.

3. lépés: Lámpázás

UV 2 perc, LED 1 perc

4. lépés: Első réteg színes gél lakk felvitele. Lámpázás a 3. lépés szerint. (Kötési idő: UV 2 perc, LED 30sec.)
5. lépés: Második réteg színes gél lakk felvitele. Lámpázás a 3. lépés szerint. (Kötési idő: UV 2 perc, LED 30sec.)
6. lépés: Fedőlakk felvitele, majd lámpázása a 3. lépésben leírtak szerint.
7. lépés: Fixálás - áttöröljük fixáló folyadékkal, így megszűnik a felület ragacsossága. Csak az utolsó réteget kell fixálni, a többi réteget ragacsosan hagyjuk, úgy visszük fel rá a következő réteget.
EREDMÉNY: fényes, gyönyörűen csillogó körmök akár 2-3 héten keresztül!

Otthon is könnyen és gyorsan elkészíthető és tartós lakkozást eredményez a gél lakk!

ONE STEP lakkok esetében nincs szükség alapozó és fedőlakk használatára, csak a lakkot visszük fel 2 rétegben és lámpázás után teljesen keményre és fényesre köt. Nem kell és nem is szabad fixálni!

Az oldal tetejére