​Gél lakk szett változatok kezdőknek és profiknak

A gél lakk egy olyan kiváló megoldást kínál a tartós körömfestésre, ami minden profi és amatőr manikűrös és manikűröztetni vágyó kuncsaft tetszését első látásra, próbára elnyeri.

A gél lakk a műkörömépítés elvén működik, vagyis a körömre ecsettel felvitt lakkot UV vagy LED lámpával kell rögzíteni és számos elő- és utómunkálatot kíván. Tehát nem olyan egyszerű a dolog, hogy vásárolok egy lakkot majd felkenem és kész, hanem pontosan meghatározott eszközökre van szükség. A gél lakk szett magába foglal minden szükséges kelléket és ráadásul költséghatékony megoldás is, mivel kisebb összegbe kerül, mintha külön-külön vásárolnánk meg mindent. A gél lakk szett tartalmaz egy lámpát, ami különböző erősségű UV vagy LED lámpa is lehet, ez mindig fel van tűntetve, rajtunk múlik, hogy milyent szeretnénk használni. A gél lakk szett része a köröm előkészítéséhez szükséges buffer, narancsfapálca és az előkészítő folyadék is, amelyek a köröm felületének megtisztításához, mattításához, zsírtalanításához szükségesek.

Továbbá magába foglalja az alapozót és a fedőlakkot is, amelyek a festés tartósságát hivatottak meghosszabbítani. Az alapozó a tisztítás után és az első réteg gél lakk előtt kerül fel a körömre, a fedőlakk pedig csak a második réteg gél lakk után. Az alapozó, a gél lakk és a fedőlakk is az UV vagy LED lámpa segítségével rögzítődik. A gél lakk szett részét képező fixáló és szálmentes törlő segítségével a fedőlakk lámpázása után kell letörölni a ragacsos felső részt. Azt, hogy a gél lakk szett részeként hány darab és milyen gél lakkot kapunk forgalmazó válogatja, de egy-két darabra biztosan számíthatunk és általában a színükbe is lehet beleszólásunk. A gél lakk egyszerűsített változatához, a One Step gél lakkhoz külön szetteket találhatunk, hiszen ebben az esetben sok mindenre nincs szükség a hagyományos csomagból. One Step esetében nem kell alapozót, fedőlakkot és fixálót használni, így ezek nincsenek is mellékelve és helyette például oldószerrel, körömápoló olajjal ajándékoznak meg.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Gél lakk Gél lakk szett
Az oldal tetejére