Oktatóink

Kiss Zsuzsa

Kéz- és lábápoló mester szakoktató

Hosszú kemény vendéglátós évek után új életet kezdtem és 2004-ben elvégeztem a kéz és lábápoló műkörömépitő képzést. Sokáig csak családon belül gyakoroltam a körömépítést, míg végül kellő bátorságot érezve belevágtam az "igazi" vállalkozásba és vendégeket fogadtam. Jelenleg nem csak gyakorlom a szakmát - amit meglátásom szerint egy életen át kell - hanem a tudásomat több szinten is továbbadhatom. Kellő bátorsággal idáig jutottam hogy taníthatok. Diákjaimnak már több éve kézápolást tanítok iskolarendszerű képzésen belül. Szeretni és jól végezni egy szakmát alázattal és kitartással lehet.
Céljaid között ott van a műkörömépítés?
Valósitsd meg!
Gyere el hozzánk és mi segítünk a szakma csinját-bínját elsajátítani.   
 
 
Szabó Gyöngyi

Kéz- és lábápoló mester szakoktató

Szabó Gyöngyi vagyok, 2003-ban végeztem mint Kéz és Lábápoló, Műkörömépítő. Azóta is ebben a szakmában dolgozom. 2018-ban megszereztem a Kézápoló és Műkörömépítő Mester oklevelemet, majd 2019-ben a Lábápoló Mester oklevelemet is.

A munkám minőségét a vendégek elégedett mosolya és hűsége tükrözi. Az évek alatt több magántanítvánnyal is foglalkoztam és 2018 óta pedig OKJ-s képzésen tanítom nagy sikerrel a diákjaimat. A legsikeresebb képzéseim a szalontechnika és díszítő tanfolyamok. Számomra fontos az önfejlesztés , ezért folyamatosan részt veszek különböző képzéseken.  

Továbbra is várok szeretettel minden tanulni vágyó diákot, hogy bevezessük őket a körmös szakma rejtelmeibe

 

  Borbély-Barta Mónika

Kéz- és lábápoló mester szakoktató

2007-ben végeztem mint kéz és lábápoló, műkörömépítő. Az akkori tudásomat kevésnek éreztem ahhoz, hogy beüljek szalonba dolgozni. Eleinte csak a közvetlen ismerősöknek, családtagoknak mertem körmöket készíteni. Ahogy mélyült a tudásom, a tapasztalatom, annál nagyobb szerelem lett ez a szakma. Egy idő után ha becsuktam a szememet csak körmöket, formákat és mintákat láttam.

Számos képzés és éjszakába nyúló gyakorlás után elkezdtem szalonban dolgozni. Sok vendégem lett pár hónap leforgása alatt nem kis boldogságomra.

2016.-ban kézápoló és műkörömépítő mester lettem. Eleinte privát oktatásokat tartottam, majd 2019-ben részt vettem az OKJ-s műkörmös képzések oktatásában is.

Folyamatosan bővítem tudásomat, különböző képzéseken veszek részt a mai napig is.

 

Szolnoki Bernadett

Kéz- és lábápoló mester szakoktató

Szolnoki Bernadett vagyok, Szerencsen élek és dolgozom.
2004-ben végeztem Kéz-és Lábápoló, műkörömépítő szakemberként, majd 2016-ban sikeres Kézápoló- műkörömépítő szakoktatói, 2019-ben Kézápoló, műkörömépítő és Lábápoló mestervizsgát tettem. Szakmai gyakorlati oktatóként és Kamarai vizsgabizottsági tagként is örömmel tevékenykedem a szalonmunka mellett. Továbbképzéseken veszek részt, hogy az új anyagokat és technikákat is magabiztosan alkalmazzam és tovább adhassam.
Az oktatásaim alkalmával nagy hangsúlyt fektetek a biztos alapokra elméleti és gyakorlati téren egyaránt. Szeretettel adom át mindazt a tudást, amit hosszú évek alatt szereztem és azt a tiszteletet, melyet a szakma iránt érzek
.

 

Székács Angéla

Műszaki szakoktató - kozmetikus szakirány

 

Az oldal tetejére