1.990 Ft
990 Ft (780 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 1.000 Ft

Lac'n Go 22. - neon yellow

Cikkszám: 200000021
Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten
Várható szállítás: 2024. február 28.
Nem értékelt
1.990 Ft
990 Ft (780 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 1.000 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Lac'n Go egyfázisú lakkzselé 4ml

 

A Lac'n Go 3 az 1-ben különleges lakkzselé rendszer, mely átmenetet képez a hagyományos lakkzselék és a körömlakkok között. Az extra vékony felvitel miatt különösen gazdaságos! Sűrű állaga miatt vékonyabban kell kenni, mint a hagyományos lakkzseléket - speciális, professzionális elkészítést igényel.

 

Előnyei:
orrbarát illat • leoldás akár 3-5 perc
• gyorsan felvihető, gyorsan eltávolítható
• nincs körömelőkészítés (sem reszelés, sem buffer, sem primer, csak fertőtlenítés/zsírtalanítás)
• nincs színtelen alap 
• nincs fedőfény, szuperfényesre köt
• fixálásmentes
• élénken pigmentált színek

 

HASZNÁLAT 1. Bőrfeltolás, körömformázás. (a felület mattítása NÉLKÜL)  2. A köröm tisztítása, zsírtalanítása Nail Prep folyadékkal.  3. Első réteg Lac'n Go szín extra vékony, egyenletes felkenése, vagyis az ecset mindkét oldaláról lehúzva a felesleget. Köttetés 1percig. (Az első réteg maradhat ragacsos.) 4. Második réteg Lac'n Go szín extra vékony, egyenletes felkenése a fentiek szerint, és köttetése 2-4 percig, a lámpa erősségétől függően. (Nem kell fixálni!)

 

FONTOS: Az üveget alaposan fel kell rázni használat előtt! Lehelet vékonyan kell felkenni, a jó kötés érdekében, és a ráncosodás ellen. A köröm éleket is be kell kenni! Semmiképpen ne fixáljuk, mert az elveheti a fényét. A Lac'n Go kötési ideje kb 2-4 perc UV, és LED fényben, ami a lámpa erősségtől függően változhat. A sötétebb árnyalatok (mint minden más lakkzselénél) különös figyelmet igényelnek vékony anyagfelvitel és kötési szempontokból.

 

 

LEOLDÁS
1. Leoldási idő: 3-5 perc acetonnal alaposan átitatott leoldó fóliával. (1-1 ujjanként vegyük le a fóliát, mert ha egyszerre vesszük le, akkor visszaszáradhat rá a leoldott anyag.)
2a. Fólia levétele után narancsfa pálcával, vagy fém bőrkaparóval letologatjuk a feloldódott anyagot.
2b. A leoldott anyag maradéktalanul a fóliában marad.
4. Aceton mentes lakklemosóval áttörölgetjük a körömfelületet. (Nem szükséges buffer-rel átdolgozni a felületet, mert az anyag maradéktalanul eltávolítható.)

 

Figyelem! Amennyiben más típusú lakkzselét oldasz le, vagy műkörmöt távolítasz el reszeléssel a Lac 'n Go használata előtt, előfordulhat, hogy elszíneződik a természetes köröm, mivel előtte a köröm felülete bolyhozva lett. Amennyiben a körömlemezen nem történik semmilyen előkészítés, úgy a Lac'n Go szín leoldáskor maradéktalanul eltávolítható.

 

 

 

Szín Sárga

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére