NiiZA Prémium Szalon Debrecen

Hamarosan megnyitja kapuit a NiiZA Prémium Szalonunk Debrecen Hatvan utca 60. alatt és keressük azokat a kollégákat, akikkel együtt fogunk dolgozni.

Műkörmös vagy szempillaépítő vagy és szeretnél egy dinamikusan növekvő fiatalos csapat része lenni? Jelentkezz szalonunkba!

Keressük azokat a műkörmös, pedikűrös szakembereket, kozmetikus vagy szempillaépítőket, akik szívesen dolgoznának igényes környezetben és szeretnének élni a NiiZA márka nyújtotta előnyökkel és lehetőségekkel.

A NiiZA prémium szalon 40 m2-es üzlethelyiségében műkörmös tevékenység végzésére alkalmas teljesen berendezett, felszerelt 4db szalonmunkahely található, illetve egy elszeparált kozmetikus vagy szempillaépítő, sminktetováló hely került kialakításra. A szalon a belváros szélén, a Hatvan utcán igényes környezetben helyezkedik el. Jól megközelíthető. Parkolóhely az utcán fizetős, a közelben ingyenes parkolás is lehetséges, az épület alatt mélygarázs is található. A bérleti díj tartalmazza a teljes berendezés használatát, online bejelentkezési felület használatát, bankkártyás fizetési lehetőség biztosítását,  kezdő anyagcsomagot, kedvezményes alapanyag vásárlási lehetőséget. A műkörmös asztal beépített porelszívót tartalmaz, csiszológépet, a legmodernebb feltételeknek megfelelő uv led lámpákat, asztali lámpát. Kaució +1 havi bérleti díj. Minimum 1 éves szerződés. A munkahely 2024. májustól elérhető.

Érdeklődj a részletekről:

Az oldal tetejére