Termékek Menü

OMBRE nail - könnyedén elkészíthető különleges színátmenetes körömdíszítés

 

Ha itt a nyár és a sok fesztivál, akkor eljött az OMBRE nail  ideje is! Készíts szivárvány színű körmöt és különleges színátmeneteket egyszerűen.

Szükséges kellékek:

  • 2-3 különböző színű gél lakk (készítheted akril festékkel is)
  • szivacs 
  • narancsfa pálca
  • UV topcoat fedőlakk

Válasszuk ki, milyen színekben szeretnénk, hogy pompázzanak körmeink. A mi színösszeállításunkban rózsaszín - lila - kék színeket használunk.

Először fessük be egy alap színnel körmeinket. Lehet pl. fehér, vagy bármely világos pasztell szín. Ezután a kiválasztott színeket vigyük fel szivacsra egymás mellé a kívánt sorrendben ahogyan szeretnénk a körmeinkre felvinni. Használhatjuk vízszintesen és merőlegesen is, bármely dimenzióban hasonlóan különleges lesz. Az elkészítésben csak a képzeletünk szabhat határt. Akár felvihetjük minden körömre más sorrendben a színeket, a szivárvány hatás elérése érdekében.

De maradjunk az eredeti - képen szereplő - körmünknél. Amikor a szivacsra felvittük a színeket egymás mellé (2 vagy 3 különböző színt), akkor nyomkodjuk a szivacsot körmeinkre úgy, hogy mindenhol befedje. 

Használjunk minél sűrűbb szivacsot, ne legyen túl levegős, mert akkor sok légbuborék lesz a lakkban. A legjobb kozmetikai szivacs vagy sűrű mosogatószivacs.Amikor már kevés festék van a szivacson, vigyünk fel rá újra gél lakkot, hogy megfelelő mennyiségű anyag kerüljön a körmünkre, ezáltal hasonló színintenzitást tudjunk elérni. A bőrünkre került lakkzselét narancsfa pálca segítségével távolítsuk el. Lámpázást követően használjunk fedőlakkot és már kész is a hihetetlenül csodás OMBRE körmünk.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
ügyfélszolgálat

Csatlakozz közösségünkhöz
Partnereink