BLACK FRIDAY 2022

BLACK FRIDAY 2022

Elindult az év legnagyobb akciója a gellakk.com webáruházban!

Csak ma padlót fogtak az áraink és akár 50%-os kedvezményeket is kifoghatsz. De nemcsak a százalékokkal, hanem a termékkínálattal sem voltunk szűkmarkúak, hiszen több kategóriában is rengeteg terméket akcióztunk le.

Nézz szét ajánlataink között és szerezd be a legjobb árakon a karácsonyi ajándékokat vagy a fogyóban lévő körmös termékeidet!

BLACK FRIDAY 2022

Óriási kedvezmények a gél lakkok között!

A 4 ml-es gél lakkok egyes színei 1590 Ft helyett 990 Ft-ba kerülnek, a 7 ml-es gél lakkok 2190 Ft helyett 1095 Ft-ba kerülnek.

Egyes színek akár 50%-os kedvezménnyel is kaphatóak.

TOVÁBB A 4 ML-ES GÉL LAKKOKHOZ »»

TOVÁBB A 7 ML-ES GÉL LAKKOKHOZ »»

BLACK FRIDAY 2022

A 100/180-as íves reszelő 345 Ft helyett csak 245 Ft.

Különleges gyártási eljárásnak köszönhetően egyedülálló ívelt reszelő. Prémium papírminősége, rétegzett felépítése, rugalmas magja extrán tartós, akár 4-szer hosszabb élettartamot biztosít.

Erőteljes, de apró szemcsézete nem csúszik meg a felületen, hanem hatásosan szedi le az anyagot, így akár 2-szer olyan gyorsan távolítja el a felesleget, mint az eddigi normál reszelők.

A 150/150-es íves reszelő 395 Ft helyett csak 245 Ft.

TOVÁBB A RESZELŐKRE »»

BLACK FRIDAY 2022

A 30 db-os NiiZA műköröm sablon 450 Ft helyett csak 315 Ft-ba kerül.

Pillangó alakú sablon tekercs, extra erős (A+) tapadással. Tökéletes választás kezdők és haladók számára egyaránt. Könnyű kezelhetőség, kiváló formatartás és extra erős tapadás jellemzi. Nincs leesés, felválás, elhajlás.

TOVÁBB A MŰKÖRÖM SABLONRA »»

BLACK FRIDAY 202

Egyes zselék 15% kedvezménnyel kaphatóak csak ma!

ICE PINK

Kiváló minőségű, sűrű, erős tapadású, tartós, de rugalmas, színtelen építő zselé. Színkiemelő hatású, UV szűrővel rendelkezik, így nem sárgul. Közepesen önterülő tulajdonságának köszönhetően nem folyik el, így meg gyorsítja a munkát. Használható építésre és töltésre is, alaprétegként illetve C ív készítéséhez is. Köttetés után fixálást igényel.

TOVÁBB AZ ICE PINK 15G-OS TERMÉKRE »»

COLORGEL

Sűrű, viszkózus, önterülő színes zselé. Ideális tip-, sablon- műkörömépítéshez és körömdíszítési technikákhoz egyaránt. Minden Builder Color Gel keverhető egymással.

1590 Ft helyett csak 990 Ft.

TOVÁBB A COLORGEL TERMÉKEKRE »»

BLACK FRIDAY 2022

Extravagáns vagy különleges körmök kihagyhatatlan elemei a forma flitterek.

A Black Friday kampány keretein belül most ezeket a körömdíszítőket 30% kedvezménnyel szerezheted be.

TOVÁBB A TERMÉKEKRE »»

Az oldal tetejére