Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Szolgáltató adatai:

Egyéni vállalkozó neve: Csáki Ferenc László 

Szolgáltató székhelye: Debrecen, Libatop u. 4. 

Üzlet címe: Debrecen, Tócópart u. 9.

Adószám: HU66300287-2-29

E-mail: info@gellakk.com

Tel.: +36 70/ 671 24 61

2013-ban indítottam el vállalkozásomat azzal a céllal, hogy kiszolgáljam a műköröm-manikűr terén fellépő vásárlói igényeket. Később bővítettem vállalkozásunk kínálatát sminktermékekkel is. Vállalkozásomat folyamatosan fejlesztem a változó fogyasztói igényeknek megfelelően.

Nálunk nem a termék, hanem a vásárló áll a középpontban. Igyekszünk színvonalas kiszolgálással jelen lenni, mert úgy tartjuk, hogy a minőség nem csak a terméknél kell, hogy jelen legyen, hanem az általunk végzett folyamatokban is.

Törekszünk arra, hogy az online rendelt csomagok minél gyorsabban és épségben megérkezzenek megrendelőinkhez, ezért a rendelés leadását követően gondosan becsomagoljuk és átadjuk futárainknak.

Kínálatunkban számos kedvelt márkatermék megtalálható és folyamatosan bővítjük az egyre népszerűbb, kiváló minőségű prémium márkatermékekkel is.

Ezen kívül igyekszünk  jelen lenni a különböző technnikai újítások megjelenítésében és minél szélesebb körben ismertté tenni azokat. Folyamatosan járjuk a "világot" annak érdekében, hogy új anyagokat fedezzünk fel és megoszthassuk azt a hazai közönséggel is. 

Az alapanyagok mellett széles választékkel rendelkezünk különböző körömdíszítőkkel, mint körömmatricák, csillámporok, sellőporok, pigmentpporok, hexagon glitterek, körömékszerek, körömnyomdák, strasszkövek és szegecsek.

A díszítők mellett kiemelt hangsúlyt kapnak a műköröm építésben és gél lakkozásban nélkülözhegtetlen kellékek, körömreszelők, lámpák, oldószerek, fixálók, előkészítő és egyéb segédfolyadékok.

Áruházunkat folyamatosan fejlesztjük, hogy vásárlóink minél könnyebben eligazodjanak nálunk, de ha mégis kérdése merül fel, élő ügyfélszolgálatunk héztköznap 8-16 óra között rendelkezésre áll 70/ 671 24 61 telefonszámon, vagy e-mail-ben info@gellakk.com bármikor írhat nekünk.

Életképek