Termékek Menü

Körömdíszítő szett, ha már minden unalmas

Ha már unalmasnak tartod az egyszerű körömfestést és a műkörmöket, ha már nem tudsz újat kitalálni, és a műkörmösöddel is úgy érzitek, hogy már szinte mindent kipróbáltatok, olyat pedig mégsem szeretnél a körmödre, ami nem tetszik, akkor itt az ideje kipróbálni a körömdíszítő szett termékeket.

A manikűrnek óriási múltja van, nem is gondolnánk, de már az ókortól kezdve foglalkoztatta az embereket az, hogy hogyan is néz ki a körmük. Természetesen nem csak a köröm, hanem az egész megjelenésen volt a hangsúly, de ahogyan most, úgy régen is, ehhez hozzá tartozott a köröm. Ma is azért festjük a körmünket, azért járunk manikűröshöz, hogy ápoltak legyünk, hogy élvezet legyen ránézni a kezünkre, és nem azért mert mások ezt elvárják tőlünk. Sokan azt hiszik, hogy a manikűr flancolás, de ez nem igaz, hiszen nem muszáj, hogy a köröm csillogjon és villogjon, az sem muszáj, hogy hosszúak legyenek a körmök, de egy elegáns francia manikűr például mindenkin jól mutat. És miért ne szeretnénk a hétvégi buliban, összejövetelen, gálaesten, vacsorán vagy randevún jól kinézni. A jó megjelenéshez pedig egyértelműen a köröm is hozzá tartozik. 

Nagyon sokféle körömdíszítő szett létezik, amellyel tökéletesen feldobható még egy egyszerű, hétköznapi viselet és manikűr is. A lakkokon és géleken túl ma már óriási népszerűségnek örvendenek a különféle körömdíszítő szettek, amelyek alapanyagban és formában is különböznek. A por alapú csillámos holmik mellett elterjedtek a kövecskék és a lapocskák is, de akár matricákkal is ékesíthetjük a körmeinket. Ne higgyük azonban, hogy ezek a körömdíszítő szettek csak extravagáns megjelenést kínálnak, hiszen a kis csillogás éppen hogy észrevehető, és csak éppen kiemeli a körmöket, de nem arra hívja fel a figyelmet. A körömépítés lényege is ez, hogy segítse kiemelni a stílusunkat, legyen az visszafogott, szolid, romantikus vagy éppen vadmacskás. A körömdíszítő szett ma már jobban hasonlít az ékszerre, amelyek között érdemes válogatni és a saját ízlésünknek megfelelőt kiválasztani. 

A körömdíszítő szett lényege, hogy ékesíti a körmöket, előnye pedig hogy a viselése nem korhoz kötött, tehát akár a tiniknek, de akár az idősebb korosztálynak is kiváló lehet, csak meg kell találni a korhoz és a stílushoz leginkább illőt. Ha tehát már unjuk az egyszerű körömfestést és a francia manikűrt, akkor irány a webáruház és a körömdíszítő szettek. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Körömdíszítő szett Manikűr